SNACKWAGEN DOKKUM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2223 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackwagen Dokkum. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 19:50 Moesten 1.5 uur wachten op ons eten
18 nov 2022 om 20:12 Halve kip was top
17 nov 2022 om 23:44 Eten was super. Lekker gebakken. Ga zo door
15 nov 2022 om 19:08 Dik foar elkoar. De búk siet wer fol. Mat kinne fansels. Oant Sjen oare bamiskief
22 okt 2022 om 21:24 Al het eten was steen en steen koud. Wij vroegen ons af of het wel uit de frituurpan was gekomen of dat het linea recta uit de vriezer kwam.
20 okt 2022 om 22:07 Voor de derde keer hier besteld, zoals de vorige keren was ook deze keer het eten en de bezorging goed. Niet gloeiend heet maar dat mag je ook niet verwachten als ze 10 min moeten rijden. Helaas hadden we dit keer 2 x patat oorlog ipv patat mayo
20 okt 2022 om 21:13 Zeer wisselende ervaringen, het is vaak gokken wat je krijgt. De ene keer perfect en dit keer zat de helft er weer niet bij. Dit was ook niet de eerste keer, ik zal het in de toekomst nog eens proberen maar voorlopig bestel ik hier niet snel meer.
14 okt 2022 om 23:25 Heerlijk eten en snelle bezorging
10 okt 2022 om 22:56 2e keer achterelkaar wat vergeten, eten word helaas ook steeds minder. Beetje jammer.. Bezorging was wel bliksemsnel
8 okt 2022 om 9:04 Was wat later bezorgd dan er stond. eten was erg lekker!
6 okt 2022 om 20:04 Snelle bezorging en lekker gegeten.
28 sep 2022 om 12:16 Eten was niet warm, uur na bezorgtijd werd het geleverd